Produkty a Služby

Autonómny AI asistent pre zákaznícky servis

Optimalizujte interakcie so zákazníkmi jediným kliknutím a zvýšte efektivitu svojho tímu

Pozdvihnite svoj zákaznícky servis na nový level s Ninom, AI botom od Staffino! Náš AI asistent urýchli a personalizuje komunikáciu so zákazníkmi bez toho, aby spôsoboval frustráciu kvôli generickým, preddefinovaným odpovediam. Každý feedback do detailu prečíta a odpovedá s takmer ľudskou presnosťou.

Viac ako len chatbot

Nino je viac než len chatbot. Je to váš kľúč ku konzistentnej komunikácii a prispôsobeným odpovediam, ktoré budú s vašimi zákazníkmi rezonovať. A to všetko už po jednom kliknutí!

Automatizovaná precíznosť

Rozlúčte sa s robotickými, generickými odpoveďami! Náš AI bot vytvára personalizované odpovede s ľudskou presnosťou na základe dôkladnej sémantickej analýzy spätnej väzby.

Zohľadňuje tiež vaše jedinečné podmienky, ako je tone of voice, branding a špecifické vylúčenia, ktoré ste vopred nastavili (napr. texty týkajúce sa cenotvorby, texty s nadávkami, atď.).

Dvojúrovňová funkčnosť

S naším AI asistentom získate flexibilitu voľby medzi manuálnym schvaľovaním a možnosťou nastaviť automatické zasielanie odpovedí, či už okamžite alebo s prednastaveným oneskorením.

V súčasnosti ide o priekopnícku AI CX funkciu, ktorá zaisťuje, že vaše odpovede budú vždy poskytnuté včas a budú presne zodpovedať požiadavkám situácie.

Prispôsobiteľné podmienky

Prispôsobenie reakcií na spätnú väzbu od zákazníkov podľa špecifických situácií predstavuje kľúčový aspekt našaj natívnej AI.

Či už ide o vyhýbanie sa reklamným oznámeniam pre nespokojných zákazníkov, alebo o nastavenie adekvátneho tónu komunikácie
, máte jedinečnú možnosť určiť, ako a kedy bude AI bot interagovať s vašimi klientmi.

Možnosť eskalácie

V prípade, že spätná väzba vyžaduje osobný prístup, náš pokročilý AI systém je schopný identifikovať kritické problémy a delegovať ich na spracovanie človekom.

Komplexné alebo citlivo ladené otázky budú riešené s najvyššou úrovňou pozornosti a starostlivosti.

Posilnite svojich zamestnancov s AI

S pomocou Staffino AI asistenta a sémantickej analýzy, sa správa spätnej väzby od zákazníkov stáva hračkou. Naše sofistikované nástroje na filtrovanie a manažment poskytujú vám a vášmu tímu možnosť efektívne pretriediť spätnú väzbu a vyextrahovať informácie, ktoré sú pre vašu činnosť kľúčové. Umožňujeme vám prispôsobiť si filtre, využívať presety, monitorovať stav odpovedí a zostať vždy v obraze prostredníctvom pravidelných, automatizovaných reportov.

Hlavné funkcie v skratke:

POKROČILÉ FILTROVANIE

Rýchlo identifikujte a riešte kritické hodnotenia vďaka prispôsobiteľným filtrom a presetom.

SPRÁVA SPÄTNEJ VÄZBY

Sledujte, na ktoré hodnotenia sa už odpovedalo a ktoré odpovede čakajú na schválenie.

AUTOMATIZOVANÝ REPORTING

Dostávajte pravidelné reporty s kľúčovými informáciami o spätnej väzbe, odpovediach a spokojnosti.

Váš úspech začína slovom Staffino

Staffino's AI Bot má za úlohu pripraviť personalizované odpovede na spätnú väzbu od zákazníkov, berúc do úvahy špecifické podmienky stanovené spoločnosťou Dr.Max, ako napríklad neriešiť témy týkajúce sa cien alebo zdravotných problémov.

Dr. Max používa asistovaný prístup, čo znamená, že AI bot navrhne odpovede, ktoré potom čakajú na schválenie ľudským agentom. Zamestnanec môže ľahko a rýchlo filtrovať hodnotenia, na ktoré ešte nikto nereagoval. Tieto sú totiž označené ako „AI Bot“, čo znamená, že odpoveď je pripravená a čaká na schválenie pred odoslaním.

Icon
Dr. Max, druhý najväčší európsky reťazec lekární, dlhodobo zabezpečuje spokojnosť svojich zákazníkov aj prostredníctvom umelej inteligencie. Tento maloobchodný kolos využíva našu AI sémantickú analýzu a AI asistenta na zlepšenie a zefektívnenie svojho zákazníckeho servisu.
Zažite silu novodobej AI konverzácie

Pozdvihnite svoj zákaznícky servis na nový level s AI asistentom

Optimalizujte zdroje a procesy a odlíšte sa na trhu vďaka jedinečnému zákazníckemu servisu riadenému umelou inteligenciou.

Súvisiace produkty a služby