Logo Staffino

Ster Century îmbunătățește experiența cinematografică cu ajutorul analizei feedback-ului clienților pe bază de AI

Cum se evaluează și se îmbunătățește satisfacția spectatorilor prin intermediul analizelor AI avansate

ORAȘE

4

SĂLI

14

FEEDBACK

2000+

DURATA

11/2023 → prezent

Despre Ster Century

Ster Century Cinemas este una dintre cele mai importante rețele de cinema din Slovacia, care se angajează să ofere clienților cele mai bune servicii și să le facă experiența cinematografică de neuitat.

Prezentare generală

Pe lângă proiecțiile obișnuite, Ster Century Cinemas organizează, de asemenea, diverse evenimente tematice, cum ar fi promoții de Ziua Îndrăgostiților, cinema pentru copii și evenimente corporative.

Scopul

Acest studiu de caz își propune să exploreze rolul feedback-ului clienților în orientarea deciziilor bugetare critice și în facilitarea îmbunătățirii imediate a operațiunilor cinematografice.

Methodologie

Ster Century Cinemas măsoară satisfacția clienților (CSAT) după fiecare vizită la cinema. Aceștia pun întrebări CSAT legate de diverse atribute, cum ar fi echipamentul și curățenia sălii de cinema, personalul, ofertele de snack bar și calitatea serviciilor.

Feedback-ul primit este analizat cu atenție prin intermediul dashboard-urilor CX, bazate pe inteligența artificială, iar directorul general al companiei a vizitat personal fiecare cinematograf, interacționând cu clienții, vânzând popcorn timp de două zile și chiar curățând sălile. Această abordare practică a directorului general demonstrează angajamentul exemplar al conducerii de nivel C de a înțelege dificultățile clienților și de a le aborda cu promptitudine.

A few questions from a customer feedback survey conducted by Ster Century Cinemas.

Top soluții utilizate

icon_standard@2x
Staffino Standard Feedback
Staffino CSAT
icon_semantic@2x
Staffino AI Feedback Analysis

Rezultate cheie

1. Recunoașterea și recompensarea semnificativă a angajaților

Ster Century Cinemas folosește feedback-ul ca bază pentru recunoașterea și recompensarea angajaților. Ei înțeleg că angajații și personalul temporar joacă un rol important în crearea unei experiențe cinematografice memorabile. Pe baza rezultatelor obținute prin Staffino, și-au modernizat sistemul de motivare a personalului și de recompensare pentru a-l alinia la feedback-ul primit.

2. Alocarea și îmbunătățirea bugetului pe bază de date

Ster Century Cinemas a profitat de informațiile obținute din analiza AI a feedback-ului deschis pentru a lua decizii bazate pe date în ceea ce privește alocarea bugetului.

Graficul de mai sus ilustrează distribuția feedback-ului pozitiv și negativ pe diferite aspecte ale operațiunilor cinematografului.

Este necesar să se ia în considerare și volumul de feedback primit. Graficul de mai sus ilustrează numărul de feedback-uri primite pentru fiecare aspect. Deși "rezervările online" au primit numai feedback negativ, acesta nu este la fel de crucial pentru clienți ca aspectul "personal și servicii", care a adunat cel mai mare număr de feedback-uri în general în intervalul de timp specificat. Prin prioritizarea subiectelor cel mai frecvent menționate, Ster Century Cinemas ar putea să-și optimizeze alocarea resurselor.

3. Îmbunătățirea imediată a procesului

Angajamentul companiei de a îmbunătăți experiența cinematografică este evidentă în abordarea proactivă a soluționării preocupărilor clienților și în efectuarea îmbunătățirilor. Au rezolvat cu promptitudine problemele care puteau fi rezolvate imediat.

A customer feedback received by Ster Century Cinemas.

Pe baza rezultatelor sondajului CX, Ster Century Cinemas a decis să efectueze un rebranding și o renovare, inclusiv o schimbare semnificativă a designului interior. Aceștia au planificat să plaseze scaune sustenabile în săli, să modernizeze snack barurile și să facă alte îmbunătățiri. Compania a alocat deja 350.000 de euro pentru înlocuirea și repararea echipamentelor, iar implementarea va începe în februarie 2024.

Începeți cu demo-ul dvs. personalizat

Descoperiți cum Staffino vă permite să vă ascultați, să înțelegeți și să vă implicați clienții și angajații ca niciodată până acum.

Nu este nevoie de card de credit

Mai multe studii de caz