Skip to content Skip to footer

Aktualizace produktů Staffino: Co je nového v květnu 2022?

Co je nového v posledních aktualizacích produktů Staffino? Přidali jsme několik nových funkcí a vylepšení pro ještě plynulejší používání platformy pro správu zkušeností Staffino. Zde je vše, co potřebujete vědět.

Předdefinované položky

Tato nová inteligentní funkce ještě více usnadňuje nastavení nové organizace. Do každé služby jsme v případě potřeby začlenili předdefinované sady položek. Tyto předdefinované parametry lze kdykoli upravit v sekci správce. Výchozí položky byly vytvořeny na:

  • Zdroj dat
  • Distribuční kanál
  • Šablona e-mailu
  • Šablona automatické odpovědi

Použití šablon ve spouštěči

Platforma Staffino již umožňuje vytvářet a upravovat šablony ve spouštěči. Tentokrát jsme provedli několik drobných změn v tom, jak se upřednostňuje lokalizace šablon. Výběrem šablony ve spouštěči získáte možnost vybrat preferovaný jazyk. Tento jazyk bude použit jako poslední možnost při požadavku na zpětnou vazbu od klienta. Tímto způsobem nebude pole jazyka nikdy prázdné a zákazníci budou moci přijímat požadavky v preferovaném jazyce.

Jak výběr funguje:

  • Nejprve systém vždy zkontroluje, zda již máme uložený lokál zákazníka (shodný s e-mailem, telefonem a odkazem).
  • Poté se zkontroluje lokalizace importu (pokud je v importním souboru přítomna).
  • Pokud vše výše uvedené selže, použije se vybraný preferovaný jazyk.

Možnosti vstupního pole

Do editoru jsme přidali i tuto důležitou funkci. Prvek vstupního pole má nyní více možností povolených hodnot, a to řetězec, číslo, e-mail, telefonní číslo, datum a čas. E-mail a telefonní číslo používají základní validaci se znaky, které musí být obsaženy, zatímco datum a čas používají výběry.

Vstupy se nikdy neukládají jako odpovědi ve zpětné vazbě. Ukládáme je samostatně v atributech. Od této chvíle si uživatel může vybrat, který atribut bude použit pro ukládání hodnot ze vstupu.

Jak můžete tuto funkci využít? Můžete ji například použít ke shromažďování e-mailových adres a ukládat je do atributu e-mail zákazníka, abyste mohli zákazníka později kontaktovat nebo filtrovat zákazníky na základě věku. Chcete získat zpětnou vazbu od všech zákazníků mladších 30 let? Můžete tak pohodlně učinit díky shromážděným atributům zákazníka.

Zástupné symboly a výchozí hodnoty

Zástupné znaky otázek a štítků změnily chování tak, aby byly předvídatelnější a lépe se uplatňovaly v náhledu editoru během editace. Například metriky jako NPS a CSAT obsahují předdefinované otázky v různých jazycích. Žádné pole nezůstalo prázdné a každá otázka a štítek mají zástupný symbol, což uživateli při vytváření dotazníku značně usnadňuje navigaci.

Zkracovač odkazů SMS

Při získávání zpětné vazby od zákazníků prostřednictvím textových zpráv (SMS) zasíláme zkrácený odkaz, jehož prostřednictvím mohou zákazníci zanechat svou zpětnou vazbu. V našich žádostech o SMS jsme přešli na jiný zkracovač odkazů. Co se týče odkazu, rozhodli jsme se pro stff.no – tímto způsobem zabírá naše adresa URL méně místa a pro text zprávy zbývá téměř o dvacet znaků více.

Chcete si to vyzkoušet sami?

Doufáme, že pro vás budou tyto aktualizace produktu užitečné. Pokud si chcete všechny nové funkce sami vyzkoušet, pusťte se do toho a vyzkoušejte naše demo. Budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet všechny funkce naší snadno použitelné online platformy pro správu CX a EX, kterou používají a doporučují přední světové značky.