Skip to content Skip to footer

Z denníka zákazníka: Gumené langoše a ukričaná asistentka

Napriek tomu, že je leto a každý skloňuje slová uhorková sezóna, vy ste nezaháľali a obsypali ste prevádzky a úrady množstvom hodnotení. Veď kvalitné služby potrebujeme 24 hodín denne. Aj teraz sme pre vás z hodnotení vybrali nejaké tie perličky.

angry-customer-support-call-center-agent-on-a-call-by-laptop

Príliš vykrikuje na celú predajňu, čím ruší ostatných klientov a určite aj spolupracovníkov, čím sa nedá na prácu sústrediť. Všetci nemusia vedieť, prečo som tam prišiel a čo riešim. Ďakujem
Matúš – mobilný operátor, Martin
S obsluhou som bola veľmi nespokojná. Čašníčka bola od začiatku nepríjemná, cítila som z jej strany nezáujem, neochotu, čakali sme na bločik, kým dojedla keksík, porozprávala sa s kuchárom a vypila vodu, pričom ďalšia čašníčka stála pri bare a rozprávala sa.
Patrícia – reštaurácia, Bratislava

article-2121984-12667E36000005DC-42_634x378

Tankoval som u vás a „zrelá“ pani – veľmi milá a úslužná mi poradila pri platení s použitím bankovej karty. Touto cestou by som zároveň vyzval ostatných vodičov, aby po natankovaní nenechali svoje vozidlá stáť pri stojane, kým čítajú časopisy v priestoroch predajní na čerpacej stanici – brzdia tým plynulosť obsluhy ostatných vozidiel. Vopred všetkým ďakujem!
Ján – čerpacia stanica, Púchov
Gumené langoše, ľadová káva s kilom cukru za 2,40€ v plastovom pohári, ktorá sa nedá piť, toalety bez toaletného papiera. Euro za požičané lehátko bez dokladu o zaplatení. Inak vstup 4€ aj s parkovnym za NIČ.
Sandra – kúpalisko, Bukovec

cola_size_0

Proaktívny personál, milý až dovtedy, kým nezistili, že som si objednal len malú kofolu za 60 centov. Len mal som svoj dôvod, prečo som si len to objednal. Tak sa ospravedlňujem. Obsluhovala ma nízka bruneta.
Peter – kaviareň, Bratislava
Ako môže na hoteli za 44€ všetko druhé doničené? Voda v sprche neodteká, uteráky nikde, odomknúť sa dá izba až na tretíkrát. Wau!
Jozef – hotel, Žilina
Pani neempatická, nezdvorilá, drzá a výbušná, ktorá ma odbila strohým prístupom, ktorá mi pokazila deň a kvôli nej som bol nútený si zakúpiť lístok vo vlaku za príplatok, aby som stihol vlak. Neodporúčam nikomu si u nej kupovať cestovné lístky a už vôbec nie sa pýtať na nejaké informácie o vlakových prípojoch. Ja byť jej nadriadený už dávno doma lúšti krížovky !!! 🙁 Som znechutený !!!
Michal – železničná stanica, Košice

K_as_postal_worker

Nepríjemné čakať viac ako 15 minút na doručený list. Jedna vybavuje iba šeky a druhá sa venuje klientovi už viac ako dosť.
Milan – pošta, Bratislava
Na regáli bola cenovka za bagetu 0,24 Eur, pri pokladni mi však naúčtovali 0,65 Eur za kus. Mala som pri sebe len zvyšné drobné a tak som musela trápne čakať, kým dcérka z auta prinesie ďalšie peniaze. Pokiaľ viem, ak je na cenovke iná cena, predávajúci by ju mal zaúčtovať podľa cenovky. Predavačku som upozornila, že tam mali iba 0,24 EUR, napriek tomu to odignorovala. Cítila som sa skutočne trápne, lebo celý rad ľudí musel kvôli tomu čakať.
Jana – supermarket, Pata
304
Hrozné. Pani Lucia bola nepríjemná, spôsob, akým objednávala jedlo bol skôr osočovaním za to, že ju preháňame. Keď som chcela doplniť objednávku, tvárila sa, že má nepočuje. Keď sme sa po hodine čakania pýtali na jedlo, odpovedala: „Zabite má ale neviem. Navyše tamten pán čaká na tatarák už hodinu“. Až po 15 minútach sa nás prišla spýtať iná čašníčka na jedlo, že čo sme si vlastne objednali. To bol vrchol! Druhá čašníčka už bola milšia, ale pani Lucia tu nemá čo robiť.
Simona – reštaurácia, Bratislava
Stalo sa mi, že na chladiacom pulte bola uvedená akciová cena, avšak na pokladni mi bola zľava 50 % nebola poskytnutá. Po reklamácii mi bolo povedané, že do pokladne jej nezadali zľavu, potom mi bolo povedané, že nemajú v pokladni dostatok drobných a musela som čakať (v sobotu do obeda, kým predavačka prinesie drobné zo svojej súkromnej peňaženky – vraj). Stalo sa mi viackrát, že mi bola naúčtovaná nesprávna cena.
Magdaléna – supermarket, Bratislava