Skip to content Skip to footer

V čom spočíva výnimočnosť platformy Staffino na riadenie zákazníckej skúsenosti?

Hľadáte platformu, ktorá vám pomôže posunúť riadenie zákazníckej a zamestnaneckej skúsenosti na vyššiu úroveň? Je možné, že potrebujete práve Staffino! Náš jedinečný nástroj poskytuje pridanú hodnotu, ktorú mnohé podniky v dnešnej dobe potrebujú, aby dokázali byť konkurencieschopné a uspeli na trhu. V tomto článku sa dozviete, čím sa Staffino odlišuje od iných riešení na správu skúseností a prečo je pre vašu organizáciu tou správnou voľbou.

1. Zjednodušili sme CX prostredníctvom ľahko ovládateľnej online platformy

Skutočnou sofistikovanosťou je jednoduchosť. Poznáme spoločnosti, ktoré platia obrovské sumy za komplikované a pretechnizované platformy, ktoré sa často ukazujú ako kontraproduktívne na riadenie každodenných CX operácií. Neplaťte za funkcie, ktoré nepotrebujete, ale uistite sa, že to, čo si kúpite, prinesie hlbší prehľad a skutočné výsledky.

Naša online platforma prináša dokonalý pomer ceny a kvality. Ponúkame inteligentný systém s pokročilými funkciami za polovičnú cenu oproti iným veľkým hráčom v oblasti riadenia zázakníckej a zamestnaneckej skúsenosti.

Skutočné výhody prináša práve zjednodušenie zákazníckej skúsenosti popri zachovaní všetkých výhod sofistikovaného riešenia, aby bolo možné ho využiť pre celú organizáciu – nielen CX tím.

2. Vytvárame kultúru pozitívneho uznania v reálnom čase

Postaráme sa, aby sa vaši zamestnanci stali závislí na pozitívnej spätnej väzbe od zákazníkov! Vedeli ste, že v priemere 86 % spätnej väzby od zákazníkov je pozitívnych? Bola by škoda to nevyužiť na dobrú vec. Každú pozitívnu transakčnú spätnú väzbu od zákazníkov spájame s konkrétnym zamestnancom a túto spätnú väzbu zdieľame so zamestnancami denne v reálnom čase. Podľa výskumu je až 67 % zamestnancov motivovaných skôr pochvalou od zákazníkov ako finančnými stimulmi a je tiež dokázané, že pozitívne uznanie zamestnancov zvyšuje ich produktivitu o 14 %

Týmto spôsobom robíme z uznania zamestnancov každodennú súčasť rutiny vašich zamestnancov. Na rozdiel od štvrťročných meetingov s manažérmi, ktoré sa často zameriavajú na menej pozitívne aspekty výkonnu zamestnancov, zdieľanie pozitívnej spätnej väzby od zákazníkov prostredníctvom platformy Staffino povzbudzuje vašich zamestnancov každý deň a nepretržite podporuje zákaznicky orientované správanie.

Táto vtipná príhoda najlepšie dokazuje, aká návyková môže byť pre zamestnancov pozitívna spätná väzba zákazníkov: 

Pred niekoľkými rokmi kontaktoval Staffino agent call centra spoločnosti E.ON. Sťažoval sa, že naša online platforma nefunguje. Prípad sme okamžite prešetrili a ukázalo sa, že agent už tri dni nedostal pozitívnu spätnú väzbu od zákazníka, takže predpokladal, že Staffino má nejaký technický problém. Na spätnú väzbu od zákazníkov sa doslova spoliehal!

Táto udalosť, na ktorú doteraz s úsmevom spomíname, jasne vypovedá o (často veľmi podceňovanej) sile pozitívnej spätnej väzby od zákazníkov. My v Staffino poznáme jej potenciál a dennodenne ho využívame, aby sme zvýšili motiváciu zamestnancov.

3. Nemáme problém ísť do terénu a sme vám vždy k dispozícii 

Sme k vám bližšie, ako by ste si mysleli. Naša centrála nie je ani v Utahu, ani v San Franciscu. Vyrástli sme v Európe a naše riešenia boli od začiatku postavené na európskych klientoch. Rozumieme miestnej mentalite a vieme, ako úspešne fungovať na roztrieštenom európskom trhu. Rozumieme zložitosti jazykových bariér a kultúrnych rozdielov ovplyvňujúcich myslenie, obchodné praktiky a prístup ku každodenným výzvam. Máme dokonca špeciálny sémantický nástroj schopný spracovať akýkoľvek jazyk a nájsť hlavné faktory (ne)spokojnosti v obrovskom množstve spätnej väzby.

Našu platformu vieme vždy lokalizovať a prispôsobiť podľa vašich požiadaviek. Navyše, keďže sa riadenie skúseností výlučne na diaľku často ukazuje ako neefektívne, sme pripravení vás kedykoľvek navštíviť a pomôcť vyškoliť a informovať vaše tímy, aby ste zo svojho CX/EX programu vyťažili maximum.

Neponúkame vám len platformu na zhromažďovanie dát – súčasťou nášho balíka je aj interpretácia údajov a CX poradenstvo.

Stručne povedané, vždy sme vám k dispozícii, ak potrebujete pomoc. Našu reputáciu sme vybudovali aj vďaka úrovni dostupnosti a flexibility, ktorú poskytujeme našim klientom.

4. Prepájame XM dáta s výnosmi

Pokiaľ nie sú prepojené s biznisom, údaje získané zo spätnej väzby sa nevyužívajú najlepším možným spôsobom. Vieme, že každá iniciatíva týkajúca sa CX alebo EX musí byť prepojená s návratnosťou investícií. Stratégiu riadenia skúseností našich klientov vždy zvažujeme z obchodného hľadiska. Vo všetkom, čo robíme, dbáme na vaše obchodné ciele a podľa nich nastavujeme aj váš CX/EX program. Medzi hlavné obchodné ciele, ktoré možno prepojiť s riadením skúseností, patria:

  • udržanie zákazníkov
  • znížená odchodovosť zamestnancov
  • úspora na vylepšeniach procesov
  • cross-sell/upsell príležitosti

Schopnosť Staffino tímu využiť spätnú väzbu od zákazníkov na podporu cross-sellu/upsellu či prevenciu odchodu zákazníkov je overená spokojnými klientmi. Pozrite si našu prípadovú štúdiu a zistite, ako sme pomohli poprednému európskemu reťazcu lekární zvýšiť priemernú hodnotu nákupu o 15 % a zároveň zvýšiť spokojnosť zákazníkov o 20 %.

Prečítajte si celú prípadovú štúdiu.

5. Naše priateľské ceny sprístupňujú CX/EX skutočným ľuďom

Veríme, že CX si zaslúži férovú cenu. Inak sa nikdy nedostane k skutočným ľuďom. Riadenie zákazníckej skúsenosti na vysokej úrovni už nie je prémiovou komoditou! Keď ponúkame priateľské ceny, neznamená to, že sme menej profesionálni alebo že naša platforma je menej robustná. Cenová bariéra najväčších svetových hráčov bráni tomu, aby sa kvalitná zákaznícka a zamestnanecká skúsenosť stali každodennou rutinou. Naším poslaním je sprístupniť CX masám. Sme čestní a verní svojej vízii a nebudeme vám účtovať zbytočné poplatky.

„Spoločnosti majú veľké plány, kupujú drahé softvérové platformy za šialené peniaze. Nakoniec majú často problém priznať, že tieto platformy sú príliš komplikované. 80 % užívateľov často využíva menej ako 20 % toho, čo tieto platformy ponúkajú, pretože sú pretechnizované pre stredný alebo nižší manažment, ktorý bojuje s každodennými problémami. Nastal čas na XM platformu 2. generácie.

Ak máte záujem o cenovú ponuku na mieru, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom cenového formulára na našej stránke.

Záver

Naša jednoduchá, no zato výkonná online platforma umožňuje zamestnávateľom a manažérom zlepšovať zákaznícku skúsenosť, zvyšovať príjmy a zároveň vytvárať pozitívnu a produktívnu kultúru na pracovisku. Teraz, keď viete viac o našom unikátnom a inovatívnom prístupe k riadeniu skúseností, vyskúšate to?