Skip to content Skip to footer

Spustili sme nový, vylepšený Staffino web!

Veľmi sa tešíme, že môžeme oznámiť oficiálne spustenie našej novej webovej stránky. Po troch rokoch fungovania nahradila náš starý Staffino web nová, vylepšená verzia plná zaujímavých funkcií prispôsobených pre optimálny používateľský zážitok. Čo presne sa zmenilo? Hoci nie je nič lepšie, než si nový web prezrieť na vlastné oči, nižšie sme pre vás zhrnuli niekoľko hlavných zmien.

1. Vyššia rýchlosť webstránky

Žijeme v rýchlom svete, kde nikto nemá čas čakať dlhšie ako pár sekúnd na to, kým sa webová stránka načíta. Náš nový Staffino web stojí na novom redakčnom systéme, ktorý umožňuje rýchlejšie načítanie stránky na mobilných zariadeniach, tabletoch a počítačoch.

Nová stránka rýchlosť

2. Jednoduchá navigácia

Zjednotili sme štruktúru produktových stránok, aby sa v nich používatelia dokázali ľahšie a rýchlejšie orientovať. Dali sme si záležať, aby produktové a ďalšie stránky obsahovali spoločné alebo podobné prvky a farby, čím sme dosiahli čistý a jednotný vzhľad webu.

Jednoduchšia navigácia

3. Dizajn webu je prispôsobený pre mobilné zariadenia

Ako sme už spomínali, vďaka novému redakčnému systému je naša nová webstránka optimalizovaná aj pre mobilné zariadenia. Či už ju teda otvoríte na svojom telefóne alebo tablete, môžete naplno využívať všetky funkcie dostupné používateľom počítačov. Kvôli správnemu zobrazovaniu na všetkých zariadeniach prešli úpravami aj všetky naše formuláre.

Responzivita

4. Rozšířené produktové portfólio

V našom portfóliu máme nový prírastok – gamifikáciu. Gamifikácia zamestnancov má odteraz v kategórii Produkty a služby vlastnú stránku, na ktorej okrem popisu produktu nájdete aj ďalšie užitočné informácie o tom, čo je to gamifikácia a ako funguje. Hľadáte spôsob, ako zvýšiť angažovanosť a motiváciu zamestnancov? V tom prípade je gamifikačný nástroj od Staffina presne pre vás.

Gamifikácia

5. Grafické vylepšenia

Hoci grafický redizajn nebol naším hlavným cieľom, zapracovali sme niekoľko zásadných zmien. Pri tvorbe novej webstránky bola použitá jednoduchá grafika, jemnejšie farby a minimalistické prvky. Aby bola stránka vizuálne príjemnejšia a poskytovala čo najlepší užívateľský zážitok, snažili sme sa vyhnúť zložitému dizaju.

Domovská stránka dizajn

6. Pokročilá analytika

Súčasný redakčný systém nám dovoľuje používať tiež pokročilé analytické nástroje, vďaka ktorým vieme lepšie prispôsobiť našu webstránku a jej obsah okamžitým potrebám používateľov. Tieto nástroje nám navyše umožňujú oveľa rýchlejšie odhaliť a opraviť chyby na webe a ďalšie problémy.

Analytika

7. Zmena domény

Okrem nového vzhľadu má náš súčasný web aj novú doménu! Odteraz nás nájdete na adrese www.staffino.com, takže stránku www.staffino.com/business môžete pokojne odstrániť zo svojich záložiek. Vďaka zmene domény nás návštevníci rýchlejšie a ľahšie nájdu ako prostredníctvom vyhľadávača, tak pri priamej návšteve.

Zmena domény

8. Priamy prístup k Business aplikácii Staffino

Skvelá správa, našu biznis aplikáciu už viac nemusíte „googliť“, pretože sa nachádza priamo na novom webe. Vidíte tlačidlo „Prihlásiť sa“ v hornej navigačnej lište? Stačí naň kliknúť a budete presmerovaní do biznis aplikácie Staffino, kde sa môžete okamžite prihlásiť do svojho účtu.

business aplikácia Staffino

9. Komplexnejšie formuláre a odber noviniek

V neposlednom rade bolo potrebné skvalitniť aj formuláre umiestnené na vybraných stránkach nášho webu. Nové formuláre obsahujú pridané polia, ktoré používateľom umožňujú uviesť podrobnejšie informácie potrebné na prispôsobenie našich produktov a služieb ich predstavám. Prvýkrát sme pridali aj pole na prihlásenie sa na odber noviniek. Ak chcete mať prehľad o najnovších udalostiach vo svete CX, prípadových štúdiách a Staffino produktoch, nezabudnite sa na konci prehliadky nového webu prihlásiť na odber.

Formuláre

Tak čo, ste pripravení preskúmať našu novú Staffino webstránku?