Skip to content Skip to footer

Počas MS v hokeji môžete hodnotiť komentátorov RTVS

Seriál priamych prenosov v rámci hokejových MS v Rusku odštartuje vo vysielaní RTVS v piatok 6. mája. Telerozhlas má na tento rok aj novinku v spolupráci so systémom Staffino. Diváci a poslucháči budú môcť cezeň hodnotiť výkony komentátorov zápasov.

5_pata_hokejRTVS dáva fanúšikom hokeja možnosť spätnej väzby k práci komentátorov historický prvý raz cez špeciálnu online platformu. Svoje pripomienky, prípadne pochvaly môžu posielať cez web RTVS alebo stránku či aplikáciu Staffina. Reagovať na ne bude športová redakcia RTVS.

„Vážime si názory našich divákov a poslucháčov a sme pripravení čeliť ich kritike, samozrejme veríme, že športoví priaznivci naše úsilie v Moskve a Petrohrade aj ocenia,“ povedal k spolupráci šéf športovej televíznej redakcie RTVS Marcel Merčiak.

staffino_post_MAJ_1

Komentovať zápasy v televízii budú Pavol Gašpar, Matúš Krutý a Ján Hudok. Ich spolukomentátormi budú bývalí reprezentanti Ján Pardavý, Michal Hreus, Eduard Hartmann, Rastislav Pavlikovský a v štúdiu videoanalytik Igor Tóth. Rozhlasovým hlasom je Matúš Čunderlík.

Všetci diváci a fanúšikovia, ktorí pošlú aspoň jedno hodnotenie, sa zúčastnia súťaže o skvelé ceny – fanúšikovské šály, USB kľúče, USB autoadaptéry a na konci šampionátu ešte traja šťastlivci vyhrajú odmenu 50 eur od systému Staffino.

Ako je známe, RTVS odvysiela z hokejových MS (6. – 22. mája 2016) dovedna 32 priamych prenosov a 31 záznamov. Všetky duely s komentárom bude RTVS prenášať aj na webe hokej.rtvs.sk, kde sú dostupné aj podrobné informácie o športovom podujatí.

VÝHERCOVIA:

Dávid Pavlík, Plavnica
Marek Revalo, Turany
Margita Antošíková, Piešťany
Juraj Fazekaš, Nové Sady
Richard Krátky, Nová Baňa
Pavol Masaryk, Trenčín
Marek Bánovec, Trnava
Pavol Stričko, Staré
Slavomír Čikovský, Smižany
Marcel Dano, Bratislava
Maroš Roško, Vranov nad Topľou
Peter Németh, Bratislava
Petra Koniarová, Pezinok
Marek Mihok, Prešov
Viktor Szijjarto, Bratislava
Šimon Čop, Snina
Tomáš Zápražný, Dunajská Lužná
Rastislav Kollár, Bratislava