Skip to content Skip to footer

Oslávte deň klientov a zákazníkov hodnotením cez Staffino

Tento sviatok vznikol výlučne kvôli zákazníkom a preto aj nás napadlo, že môže byť zároveň dňom, kedy čo najviac z nás pošle hodnotenie.

Môže to byť pochvala alebo pripomienka cez Staffino niektorému zo zamestnancov, ktorý sa nám venoval alebo nás obsluhoval, alebo poďakovanie firmám či inštitúciám za kvalitné služby a personál či podnet, ktorý by mohli zodpovední manažéri hneď riešiť.

Deň klientov berú manažéri a majitelia rôznych firiem aj ako príležitosť poďakovať sa:

– všetkým nakupujúcim a zákazníkom, ktorí využívajú rozličné služby
– návštevníkom nákupných centier a obchodov
– nakupujúcim na internete a v eshopoch
– všetkým klientom a obchodným partnerom

Ako ho môžete podporiť vy?

My na Slovensku by sme mohli poslať čo najviac hodnotení cez Staffino, aby sme ukázali, že nám na kvalite služieb záleží a že vieme oceniť skvelých zamestnancov a to, čo je kvalitné a dobré.

HODNOŤTE CEZ www.staffino.com

Manažéri a majitelia firiem či inštitúcií by mohli dať svojím zákazníkom viac najavo, ako im na nich záleží.

Ako to celé vzniklo?

V roku 2010 vedenie istej firmy z litovskej Klaipedy zvažovalo, ako osláviť výročie svojho založenia. Uvedomili si, že neexistuje žiadny konkrétny deň venovaný zákazníkom a klientom. A preto prišli s nápadom, ako to osláviť spolu s nimi. V roku 2011 túto myšlienku podporili i ďalšie medzinárodné spoločnosti. Sviatok dostal podporu médií aj litovskej vlády. Inicitívu podporili aj v Rusku a neskôr tento deň dostal medzinárodný rozmer.  

Zdroj: clientsday.com