Skip to content Skip to footer

Cestujete vlakom? Ohodnoťte odteraz rýchliky, personál i stanice!

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) ponúka cestujúcim možnosť hodnotiť úroveň svojich služieb. V rámci pilotnej prevádzky môžu od začiatku mája do konca júla prostredníctvom mobilnej aplikácie Staffino hodnotiť personál pokladníc v železničných staniciach Košice a Prešov a štyri rýchliky na trati Bratislava – Košice. Zákazník môže zamestnanca ZSSK, resp. vlak pochváliť alebo poslať pripomienku.

RTEmagicC_staffino_vyrez

V prípade vlakov sa hodnotí vlak ako celok. Cestujúci môžu pripomienkovať napríklad prístup personálu alebo čistotu vozňa, kvalitu sedadiel, problémové či nefunkčné vybavenie a podobne. Hodnotené vlaky:

R 601 HORALKY SEDITA (Bratislava 5.55 h – Košice 11.52 h)
R 611 INTERSPORT (Bratislava 15.55 h – Košice 21.52 h)
R 602 Čingov (Košice 6.08 h – Bratislava 12.05 h)
R 610 NOVOFRUCT (Košice 14.08 h – Bratislava 20.05 h)

Pri hodnotení personálu v pokladniciach v Košiciach a Prešove sa hodnotí konkrétny zamestnanec, ktorý má svoj identifikačný štítok s číslom alebo je označený fotografiou.

RTEmagicC_staffino_is

Ako hodnotiť?

1. Otvorte prosím stránku www.staffino.sk/zssk alebo si stiahnite aplikáciu do mobilu (Google Play pre Android alebo iTunes Apple).

2. V Staffine sa prihláste (login) prostredníctvom vlastného účtu na Facebooku alebo Google+.Aplikácia nedovoľuje anonymné hodnotenia.

3. Vyhľadajte prevádzku ZSSK (pri zapnutí GPS v mobile automaticky zobrazí najbližšie).

4. Napíšte pochvalu/pripomienku.

ic06