Skip to content Skip to footer

Časopisy Slovenka či La Femme zbierajú odteraz podnety aj od čitateľov

Vydavateľstvo STAR production sa ako prvé na Slovensku rozhodlo, že do prípravy obsahu obľúbených magazínov zapojí aj svojich čitateľov.

12004836_826184520832964_7867970986722811667_nČasopisy Slovenka, Praktická Slovenka, Slovenka – Zdravie rodiny, La Femme, Metropola, ale aj internetový magazín Zenskyweb.sk môžu odteraz čitatelia hodnotiť vďaka hodnotiacemu systému Staffino a posielať svoje nápady na ich vylepšenie alebo na články priamo do redakcie. Vedenie vydavateľstva sa bude zaoberať každou pochvalou alebo podnetom od čitateľov.

Obľúbené magazíny hodnotia ich čitatelia

„Je to skvelá forma, ako zapojiť ScreenHunter_452 Sep. 22 15.23
čitateľov do procesy výberu tém
a ich spracovania,“
hovorí vedúci marketingového oddelenia Michal Bartek.

Čitatelia môžu svoje poďakovania alebo nápady na zlepšenie písať na stránke www.zenskyweb.sk/ohodnotte_nas, prostredníctvom webu alebo aplikácie Staffino. Výzva na hodnotenie sa nachádza v tlačených vydaniach časopisov a aj na stránke vydavateľstva STAR Production Zenskyweb.sk.

logo_starproduction

Vydavateľstvo si od spolupráce s hodnotiacim systémom Staffino sľubuje rozbehnutie modernej a priamej komunikácie so svojimi čitateľmi a získanie spätnej väzby na obsah a grafiku magazínov.

ScreenHunter_454 Sep. 22 15.26

Darčeky a predplatné zdarma za hodnotenia

Čitatelia, ktorí sa zapoja do hodnotenia magazínov vydavateľstva STAR production hrajú každý týždeň o skvelé darčeky a raz za mesiac aj o predplatné časopisu podľa vlastného výberu.