Skip to content Skip to footer

Andrea Šaverová z martinskej VÚB: Starostlivosť o klienta je najdôležitejšia

V spolupráci s VÚB bankou každý mesiac oceňujeme najlepšie hodnotených zamestnancov certifikátom Hviezda klientovPrvou z nich je Andrea Šaverová z martinskej pobočky. Podľa hodnotení od klientov VÚB cez Staffino je momentálne najobľúbenejšou osobnou bankárkou na Slovensku. 

Cez Staffino vám poďakovali desiatky ľudí, všimli ste si to?

Áno, vnímam túto pozitívnu spätnú väzbu od klientov. Informáciu mi posiela priamo Staffino Team do mailovej schránky, rovnako aj môjmu nadriadenému, ktorý mi vždy pošle smajlíka 🙂

Zákazníci na vás oceňujú ochotu a profesionalitu. Čo si o tom myslíte?

Veľmi si vážim ich hodnotenie a súhlasím s nimi 🙂 Teší ma to, motivuje a posúva ďalej v mojej práci. Aj vďaka nim mám dôvod na úsmev každý deň.

Riešite s kolegami aj hodnotenia?

Hodnotenia a spokojnosť klientov riešime u nás na pobočke pravidelne, pretože názor klienta je pre nás dôležitý a spokojný klient je zrkadlom našej práce.

Čo je pre vás pri tejto práci najdôležitejšie?

Pre mňa ako osobného bankára je dôležité budovať vzťah s klientom, mapovať jeho potreby a následná starostlivosť. A práve starostlivosť o klienta je tou najdôležitejšou časťou vo veci spokojnosti klienta.

Čo máte na svojej práci najradšej?

Vo VÚB banke pracujem 14 rokov a veľa sa toho za tie roky zmenilo. Na mojej práci mám rada jej rozmanitosť, pretože každý deň je iný, rovnako ako klienti a ich požiadavky. V konečnom dôsledku ma teší, keď klient odchádza spokojný a s úsmevom na tvári. Je to znak toho, že si svoju prácu robím dobre, so srdcom a občas ju okorením štipkou situačného humoru 🙂

Čo by ste klientom, ktorí vám dôverujú a napísali pochvaly, odkázali?

Všetkým klientom veľmi pekne ďakujem za pochvalné a povzbudivé slová, rovnako aj za čas, ktorý mi touto cestou venovali. Verím, že mi zachovajú svoju priazeň a rady spokojných klientov sa budú aj vďaka ich názoru rozrastať.

Výber z pochvál pre Andreu Šaverovú od klientov: