Skip to content Skip to footer

Aktualizácia produktov za mesiac september: Aké sú najnovšie funkcie v CX platforme Staffino?

Náš online nástroj na zber spätnej väzby od zákazníkov a zamestnancov neustále vylepšujeme, aby vyhovoval potrebám aj tých najnáročnejších klientov. Každý mesiac pridávame nové funkcie a vylepšenia, ktoré zabezpečujú jeho bezproblémové používanie. V tomto článku sme spísali sedem najzaujímavejších aktualizácií za mesiac september, vďaka ktorým bude vaša práca s CX platformou Staffino ešte jednoduchšia a príjemnejšia.

  1. Zdroje dát

V našej online platforme boli už dlhšie dostupné rôzne zdroje dát, no pri každom nastavení nového zdroja bola potrebná pomoc vývojárov. Odteraz si nové zdroje môžete pohodlne nastaviť aj sami.

Zatiaľ ponúkame manuálny import, FTP a API zdroje a pracujeme aj na e-mailovom zdroji dát. Okrem toho sa pre každú novú organizáciu vopred automaticky vytvorí jeden manuálny dátový zdroj.

  1. Pripomienky žiadostí o spätnú väzbu

Do nášho nástroja na zber spätnej väzby od zákazníkov sme implementovali automatické pripomienky. Táto funkcia pripomenie zákazníkom, ktorí dostali žiadosť o spätnú väzbu a zatiaľ ju nezanechali, že stále čakáte, kým sa podelia o svoje skúsenosti. Pripomienku si môžete nastaviť v časti „Trigger“ v záložke „Distribúcia“, kde si môžete vybrať časové intervaly a šablóny pripomienok.

  1. Integrácia Google My Business 

Dr.Max, známy európsky reťazec lekární, je prvým z našich klientov, ktorý integroval službu Moja firma na Googli do nášho nástroja zberu spätnej väzby od zákazníkov. Odteraz môžeme rýchlo integrovať účet akéhokoľvek klienta v službe Moja firma do platformy Staffino.

To znamená, že všetka spätná väzba od zákazníkov z recenzií Google sa synchronizuje s jednou z kampaní klienta a možno ju analyzovať, filtrovať, označovať a dokonca na ňu odpovedať prostredníctvom platformy zákazníckej skúsenosti Staffino.

  1. Pomenovanie atribútov v časti „Distribúcia“

Opravili sme chyby v pomenovaní atribútov v záložke „Distribúcia“, takže po novom si môžete vybrať z jasne pomenovaných atribútov v triggeroch a zdrojoch dát. Prácu vám už viac nebudú klomplikovať názvy ako „Atribút zákazníka 1“ alebo „Atribút zákazníka 2“. Namiesto toho má každý atribút jasný a zrozumiteľný názov, vďaka čomu je navigácia distribúcie dotazníkov oveľa jednoduchšia.

  1. Plynulý prechod medzi otázkami v dotazníku

Vylepšili sme aj animáciu v dotazníkoch, aby mali zákazníci pri vypĺňaní prieskumu ešte lepšiu používateľskú skúsenosť. Poskytnutím hodnotenia alebo výberom odpovede na konkrétnu otázku v dotazníku bude používateľ automaticky presunutý na ďalšiu otázku bez potreby „scrollovania“ myšou.

  1. Zdieľané prvky medzi publikovanými dotazníkmi a konceptmi

Keď používateľ vypublikuje dotazník s akýmikoľvek zdieľanými prvkami (otázky alebo texty), systém prejde všetky ostatné dotazníky a aktualizuje ich v súlade s najnovšími zmenami, či už ide o koncepty alebo publikované toky. Toto však neplatí, ak sú zmeny vykonané iba v koncepte. Opravili sme všetky chyby tak, aby táto funkcia dokonale fungovala za každých okolností.

  1. Menšie úpravy používateľského rozhrania v záložke „Distribúcia“

Nakoniec sme urobili aj menšie zmeny v používateľskom rozhraní. U niektorých prvkov sme napríklad prehodili poradie a u iných zmenili farbu, ako môžete vidieť na obrázku nižšie. Toto logickejšie usporiadanie značne uľahčí manažérom navigáciu v Staffino nástroji na zber spätnej väzby od zákazníkov.

Vyskúšajte si to úplne zadarmo!

Dúfame, že vám tieto nové funkcie a úpravy ešte viac uľahčia zber spätnej väzby. Prihláste sa do CX platformy Staffino a prezrite si všetky zmeny na vlastné oči, prípadne neváhajte vyskúšať naše demo. Stačí vyplniť formulár a my vám obratom pošleme prihlasovacie údaje, aby ste si mohli zdarma prezrieť všetky funkcie, ktoré naša platforma na riadene zákazníckej a zamestnaneckej skúsenosti ponúka.