Skip to content Skip to footer

Ako odmeniť svojho zákazníka cez Staffino

Každý majiteľ alebo manažér prevádzky, ktorý používa Staffino môže byť k svojim zákazníkom ešte bližšie.

Okrem toho, že od nich dostáva pochvaly a pripomienky, na ktoré ihneď odpovedá a rieši ich, môže ich aj motivovať k posielaniu ďalších hodnotení.

Stačí, ak vymyslí malú pozornosť, ktorou vie každý mesiac odmeniť jedného zo svojich zákazníkov, ktorí mu poslali cez Staffino hodnotenie. Záleží to od typu prevádzky a fantázie majiteľa.

screenhunter_3182-oct-07-16-42

VÝHODY ODMIEN PRE ZÁKAZNÍKOV:

  Získanie viac hodnotení a spätnej väzby od svojich zákazníkov

  V prípade výhry ide odmena priamo zákazníkom, ktorí prevádzku navštívili a ohodnotili ju. Zvyšuje sa tak ich lojalita a stávajú sa z nich verní zákazníci.

  S organizáciou nie sú žiadne starosti. Po aktivácii sa o všetko postará systém Staffino a pravidelne v 1. deň v mesiaci posiela na email majiteľa či manažéra kontakt na výhercu.

  Nastavené odmeny vidia aj zákazníci v mobilnej aplikácii Staffino či na webe v profile vybranej prevádzky, ktorú sa rozhodli hodnotiť. Je to tak pre nich skvelá motivácia a o dôvod viac, prečo poslať prevádzke, manažérovi alebo konkrétnemu zamestnancovi pochvalu či pripomienku.

  Zaujímavé odmeny a prevádzky, ktoré ich zaviedli, sa snažíme promovať aj na našom blogu a sociálnych sieťach.

Čo sa týka typu odmien, tak pri reštauráciách to zvykne byť večera zdarma, fľaša vína, zľava na objednávku jedla a podobne, pri hoteloch sú to zľavy v hotelových reštauráciách, či zľavy z cien ubytovania, vstupy do wellnessu zdarma, masáže, či iné služby a obchody a iné predajne tiež využívajú rozlične vouchery na ďalší nákup a dalo by sa takto pokračovať ďalej.

Každý z nich už dobre vie, čo môže do tejto súťaže ponúknuť. Po aktivácii a určení výhry, každý mesiac systém Staffino vyžrebuje jedného zákazníka tej ktorej prevádzky a kontakt na neho pošle emailom rovno majiteľovi. Potom je už na ňom, ako sa so zákazníkom skontaktuje. Buď mu napíše v odpovedi na jeho hodnotenie cez Staffino, alebo mu napíše mail a odmenu mu odovzdá osobne, alebo mu ju nechá pri pokladni.

Aktivácia a deaktivácia tohto reward systému je veľmi jednoduchá:

1. Vo svojom Staffino biznis účte sa každý manažér či majiteľ prevádzky k rewardu dostane cez menu a kategóriu Výhra.

screenhunter_3178-oct-07-11-41

2. Do políčka pre výhru napíše, o čo by zákazníci hrali.

screenhunter_3263-oct-25-16-02

3. Môže dokonca nastaviť aj dátum, kedy by sa celá táto pravidelná mesačná súťaž skončila a stlačí uložiť.

screenhunter_3264-oct-25-16-03

4. Pri deaktivácii stačí z políčka pre výhru odstrániť celý text, alebo nastaviť dátum ukončenia súťaže.

screenhunter_3267-oct-25-16-50

Uvidia ich tam zákazníci, ale aj ďalší manažéri, ktorí sa takto môžu inšpirovať. V tejto chvíli sú v systéme Staffino nastavené desiatky zaujímavých odmien a stále pribúdajú ďalšie.

A takto vyzerá nastavená výhra v mobilnej aplikácii Staffino:

ulala screenshot_2016-10-12-11-41-36