Skip to content Skip to footer

Z deníku zákazníka: Otrávená prodavačka a otřesné hovězí

Přesto, že je léto a každý skloňuje slova okurková sezóna, vy jste nezaháleli a obsypaly jste prodejny a úřady množstvím hodnocení. Vždyť kvalitní služby potřebujeme 24 hodin denně. I nyní jsme pro vás z hodnocení vybrali nějaké ty perličky.

002

Dnešní hovězí líčka byly zklamání týdne, maso snad ani nebylo z líček, chuťově sauce ani zdálky nepřipomínal to, co to má být a brambor se nedalo ani dotknout, chutnalo jako na porážku. Pro příště zůstávám raději u burgru.
Lenka – restaurace, Praha
Příjemný projev, hlas, je vidět, že o sportu hodně ví, dodává zajímavosti, např. ze života korejských lukostřelkyň:-) Rozhodně mi sledování tohoto sportu zpříjemnil.
Dana – sportovní komentátoři, Praha

walmart-cashier

Nechápu proč slečnu pokladní vždy tak zklame platba kartou, ale pomalu mě to vážně začíná štvát. Její otrávený obličej, který předvede po prosbě, že chci platit kartou mě vždy po ránu dokáže ‚potěšit‘. Pro mne je platba kartou rychlejší, nepotřebuji mít peněženku plnou drobných a podobně. Přijde mi to poněkud neprofesionální chování. Pokud je otevřeno víc pokladen volím raději jinou, ale dnes bohužel byla otevřena jen jedna. Kdyby tak tam byla samoobslužná! Chápu, že každý den není posvícení, ale tohle chování je pravidelné 🙁
Jan – supermarket, Praha

Míru je zbytečné chválit, to je přízrak. Kdyby komentoval porody, tak se budu dívat.
Miroslav – sportovní komentátoři, Praha

Pan Čapek se neučil dýchat u komentování nebo budu poslouchat celou olympiádu, jak se u komentování dusí?
Jan – sportovní komentátoři, Praha