Skip to content Skip to footer

Z deníku zákazníka 2: Toalety jako z hororu a řidič masochista

Vaše zážitky s českými službami jste poslali přes web nebo aplikaci Staffino a výsledkem jsou další pěkné i bizarní hodnocení.

busdriver

Hodnotit můžete i vy přes mobilní aplikaci Staffino nebo přes web www.staffino.cz

Mohly byste změnit chování arogantních řidičů, kteří na cestující řvou a nadávají. Skoro každý druhý starší pán za volantem sprostě nadává, posílá cestující “někam“ a co je nejhorší – naschvál je zavírá ve dveřích. Každý si na to stěžuje. Přeci když vidím člověka nastupovat, tak už ho neskřípnu dveřmi. Některé způsoby opravdu nemají hranic.
Michaela – doprava, Pardubice
Je zde příšerný vzduch, kamarádka zde i zkolabovala. Také je tu příliš lidí a nedá se zde pořádně hýbat.
Maruška – nákupní centrum, Praha
Díky komputerizovanému účtování se staly restaurace v horním patře místem, které doporučuji turistům. V případě potřeby také mohou spíš doladit stravu podle svých zvyklostí. Pro mě, jako řadového Pražáka, je to moc drahé.
Pavel – nákupní centrum, Praha

decaf_waitress-with-coffee-pots_image-250x375

Pivo vynikajici. Jídlo spíš průměr. Obsluha velmi často podprůměr. Příjemnější personál by udělal zázraky.
Petr – restaurace, Únětice
Toalety, hrůza děsný zápach, přebalovací místnost na miminka dejme tomu jde, ale setkala jsem se s úklidem a jak jen přišel, podepsal se na papír na zdi, že tam byl, ale koše přetékaly, toaletní papír či utěrky na ruce nikde, také dosti nešikovně monitorovaný prostor, MAMINKY TAM KOJÍ a i přes to je tam kamera tak aby krásně bylo vidět na sedačku a křeslo co tam jsou.
Jarka – nákupní centrum, Praha
1980+ jsem cestoval po Evropě jako člen orchestrů. Nikde se v obchodních domech záchody neplatilo. Asi měli dobře vypočítané, že se to nákupním centrům vyplatí. Dnešní situace je nečitelná. Argumenty toaletářek nevěrohodné: každá práce je přece vyvážením aktivity a peněz. Tváří se jakoby byly nějaký světově zcela ojedinělý obor. Buďto byla chyba za mého mládí nebo dnes. Tehdy jsem měl dojem bezchybné funkčnosti.
Pavel – nákupní centrum, Praha