Skip to content Skip to footer

Z deníku zákazníka 1: Fiktivní palačinky a tyranie za pokladnou

Čeští zákazníci nelenili a přes web a aplikaci Staffino poslali opět skvělé hodnocení. Vybrali z nich jsme ty nejzajímavější a nejvtipnější do prvního dílu rubriky Z deníku zákazníka.

Hodnotit můžete i vy přes mobilní aplikaci Staffino nebo přes web www.staffino.cz

waitress-500x375c

Ty dvě servírky, resp. ta dvě mladá nosítka, co měla šichtu včera, jsou drzé jak lázeňské veverky.
Radek –  restaurace, Praha
Tuto kavárnu jsem často navštěvoval před několika lety. Vše bylo vždy perfektní. V sobotu jsem přišel, nikde nikdo… Obsluha ani nepozdravila. Chtěl jsem si dát palačinky, ty prý nevedou. Ačkoliv je vždy měli a nad barem visí veliká cedule „čerstvé palačinky“. Pak jsem chtěl marmeládu, také nebyla… Dále jsem šel poprosit k baru o něco malého klukovi a číšník z dálky volal „snad počkáte ne“… Škoda dobrého místa.
Lukáš – restaurace, Plzeň

walmart-cashier

Táto prodejna je snad jedna z nejhorších. Malá, malý sortiment a věčne dlouhé fronty u pokladen, kde sedí naštvaná Ukrajinka. Raději nakupuji ve vzdálenějších obchodech.
Bára – supermarket, Praha
Musím říct, že u některých řidičů není co dodat. Najdou se, ale řidiči, kteří rychle šlapou na plyn a pak zase brzda. Jejich jízda je samá brzda,plyn. Lidé v autobusech či trolejbusech lítají dopředu i dozadu. Nedá se to kolikrát udržet.
Michal, hromadní doprava – Pardubice
Prodavačky a pokladní šikovné a milé, jen chci požádat, proč je tak honíte? U pásu u pokladny chci mít čas sledovat, co mi pokladní účtuje a ne že já vykládám nákup na pás a pokladní už účtuje…..dejte jim trochu času a nežeňte je tak. Jinak jsem nucena stornovat celý nákup a chudák pokladní to bude dělat znova, chápete?
Emily – supermarket, Havířov