Skip to content Skip to footer

Aktualizace produktu z října 2022: Nové funkce posunou vaše řízení zkušenosti na další úroveň

Hledáte nejnovější informace o platformě Staffino pro řízení zákaznické a zaměstnanecké zkušenosti? Jste na správném místě. Neustále pracujeme na aktualizacích a vylepšeních, aby byla vaše práce se systémem Staffino co nejjednodušší a nejhladší. Neváhejte a podívejte se na pět hlavních funkcí, které jsme implementovali během října.

1. Interní názvy s překlady

Od nynějška mohou uživatelé překládat interní názvy otázek. Tato funkce se bude hodit zejména větším mezinárodním klientům. Otázky lze pro snazší identifikaci v online platformě interně pojmenovat a jejich názvy lokalizovat.

Pokud má klient dotazník zpětné vazby od zákazníků přeložený do několika jazyků, ale má pouze jednu operaci, nemusí překládat názvy otázek do dalších jazyků.

2. Koncept zpětné vazby – možnost nastavení doby ukládání

Cenné poznatky může přinést i neodeslaná no vyplněná zpětná vazba. Nedávno jsme přidali možnost nastavit doby, po které chcete ukládat koncepty zpětné vazby od zákazníků. Dobu ukládání draftů lze nastavit v části „Throttling rules“. Kromě toho mohou uživatelé pro každý dotazník zpětné vazby od zákazníků nebo kampaň zvolit různé doby ukládání.

3. Export do formátu CSV

Někteří naši klienti nás požádali o možnost exportu souborů CSV a my jsme je vyslyšeli. Výsledkem je, že uživatelé nyní mohou exportovat kompletní data a obsah tabulek v ovládacích panelech jako soubory XLSX nebo CSV.

4. Podmínky pro obsah závěrečné stránky

Od nynějška mohou uživatelé podmínit obsah na závěrečné stránce (děkovné stránce) dotazníku zpětné vazby od zákazníka. To je užitečné zejména v případě, že chcete mít na závěrečné stránce různé zprávy v závislosti na odpovědích respondentů. Pro každý scénář můžete nastavit konkrétní nadpisy, odstavce nebo obrázky.

5. Nové veřejné demo a přihlašovací stránka

Zřídili jsme novou veřejnou ukázkovou instanci a sestavili jednoduchou uživatelskou příručku pro nové uživatele, aby mohli bezplatnou ukázkovou prohlídku využít naplno. Tato kopie naší platformy je naplněna maketovými daty a budou ji moci používat pouze ti, kteří odeslali formulář žádosti o demo na našich webových stránkách. Naše obchodní oddělení bude používat jinou instanci, aby se data v demoverzích s průvodcem a bez průvodce nemíchala.

Jak ukazuje snímek obrazovky níže, upravili jsme také přihlašovací stránku. Když uživatelé otevřou přihlašovací stránku, zobrazí se jim jednoduchý uživatelský průvodce, který je bude navigovat při prohlížení demoverze.

Začněte prozkoumávat zdarma

Doufáme, že vám tato aktualizace produktu pomůže! Přihlaste se do platformy pro řízení zákaznické a zaměstnanecké zkušenosti Staffino a vyzkoušejte si nové funkce sami, nebo pokud potřebujete přístup, neváhejte vyzkoušet naši bezplatnou ukázku. Užijte si řízení zkušeností se Staffinem!