Skip to content Skip to footer

Spustili jsme nový, vylepšený Staffino web!

Jsme nesmírně rádi, že můžeme oznámit spuštění nových webových stránek společnosti Staffino! Po třech letech fungování byly naše staré webové stránky nahrazeny novou verzí plnou skvělých a uživatelsky přívětivých funkcí. Co přesně se změnilo? Ačkoli není nic lepšího, než když si web prohlédnete na vlastní oči, zde je několik hlavních změn, které jsme udělali.

1. Vylepšená rychlost webových stránek

Žijeme v rušném světě, kde nikdo nemá čas čekat na načtení stránky. Naše nové webové stránky jsou vytvořeny pomocí jiného systému CMS, který umožňuje rychlejší načítání stránek na mobilních zařízeních, tabletech a stolních počítačích.

2. Jednoduchá navigace

Sjednotili jsme strukturu produktových stránek, abychom zajistili, že se uživatelé budou na našich webových stránkách snadno orientovat. Produktové a další stránky byly přepracovány tak, aby obsahovaly společné nebo podobné prvky a barvy, a bylo tak dosaženo čistého a jednotného vzhledu webu.

3. Design webu je přizpůsoben pro mobilní zařízení

Jak jsme již zmínili, díky novému systému CMS jsou naše webové stránky přívětivější pro mobilní zařízení. Ať už je otevřete na telefonu nebo tabletu, můžete nyní plně využívat všechny funkce, které má uživatel stolního počítače. Také naše formuláře jsou uživatelsky přívětivější a fungují na všech zařízeních.

4. Rozšířené portfolio produktů

Do našeho portfolia přibyl zbrusu nový přírůstek a není jim nic jiného než gamifikace. Gamifikace má nyní v kategorii Produkty a služby svou stránku s popisem produktu a dalšími užitečnými informacemi o tom, co je gamifikace a jak funguje. Chcete zvýšit angažovanost a motivaci zaměstnanců? Pak je pro vás modul Gamifikace od společnosti Staffino jako stvořený.

Gamifikace

5. Grafická vylepšení

 Přestože grafický redesign nebyl naším hlavním cílem, bylo provedeno několik zásadních změn. Naše nové webové stránky používají jednoduchou grafiku, jemnější barvy a minimalistické prvky. Chtěli jsme se vyhnout složitému designu, aby stránky byly vizuálně přitažlivější a poskytovaly příjemný uživatelský zážitek.

6. Pokročilá analytika

Nový systém CMS nám dovoluje používat pokročilé analytické nástroje. Nyní můžeme lépe přizpůsobit naše webové stránky a jejich obsah okamžitým potřebám uživatelů. Tyto nástroje nám navíc umožňují mnohem rychleji odhalit chyby na webu a další problémy.

7. Změna domény

Kromě nového vzhledu získaly naše webové stránky také novou doménu! Od nynějška nás najdete na adrese www.staffino.com, takže neváhejte a odstraňte starou www.staffino.com/business ze svých záložek. Díky této změně domény nás návštěvníci snáze a rychleji najdou jak prostřednictvím vyhledávačů, tak při přímé návštěvě.

New logo Staffino

8. Přímý přístup k naší obchodní aplikaci

Skvělá zpráva! Naši firemní aplikaci již nemusíte vyhledávat na Googlu, protože se nachází přímo na našich nových webových stránkách. Vidíte tlačítko „Přihlásit se“ v horní navigační liště? Stačí na něj kliknout a budete přesměrováni do business aplikace Staffino, kde se můžete okamžitě přihlásit.

9. Komplexnější formuláře a odběr novinek

V neposlední řadě bylo potřeba vypilovat také formuláře umístěné na vybraných stránkách našeho webu. Nově obsahují přidaná pole, která uživatelům umožňují uvést podrobnější informace potřebné pro přizpůsobení našich produktů a služeb jejich představám. Poprvé jsme přidali pole pro přihlášení se k odběru novinek. Pokud chcete mít přehled o nejnovějších událostech v oblasti CX, případových studiích nebo aktualizaci produktů Staffino, nezapomeňte na konci prohlídky webu stisknout tlačítko pro přihlášení se k odběru.

Jste připraveni prozkoumat nové webové stránky společnosti Staffino?