Skip to content Skip to footer

Společnost BILLA si přeje spokojené zákazníky. Umožní jim hodnotit své prodejny

Společnost BILLA, jeden z nejvýznamnějších hráčů na českém retailovém trhu, nově zákazníkům nabízí moderní způsob hodnocení svých prodejen. Prostřednictvím systému Staffino zákazníci hodnotí a předávají podněty k nabídce produktů a k přístupu personálu prodejen. Jejich podněty se dostanou přímo k regionálním manažerům jednotlivých prodejen, kteří se jimi budou zabývat.
10687510_410840875735863_6265587051486637506_o

Nákupy patří nejen v České republice ke každodenním záležitostem. I proto zákazníci vnímají úroveň služeb a sortimentu v supermarketech citlivěji a často i kritičtěji, než v jiných typech obchodů. Čerstvost, cena, výběr potravin či chování zaměstnanců u pokladny patří k nejdiskutovanějším tématům mezi českými zákazníky.

ScreenHunter_829 Feb. 24 11.20

Zákazníci by leckdy rádi upozornili na nesprávně označenou cenu výrobku nebo nevyužité pokladny, ale chtějí se vyhnout konfrontaci se zaměstnancem nebo manažerem prodejny, případně pospíchají a v danou chvíli nemají čas. Anebo by zákazníci často jen rádi poděkovali za kvalitní výrobky či vyzdvihli přístup zaměstnanců doplňujících zboží, kteří jim pomohli s hledáním výrobku. Řešením je možnost poslat pochvalu nebo připomínku přes mobilní aplikaci Staffno, nebo přes webové rozhraní www.staffino.cz/billacz.

dfaf32f633aca48dab40ce5145ec_r16-9_w640_h360_gba9fa696732211e5adcb0025900fea04

Podněty řeší regionální manažeři prodejen osobně

Do hodnocení přes nezávislý systém Staffino se v první fázi zapojilo až 72 prodejen BILLA napříč celou ČR. „Věříme, že nám takto získaná zpětná vazba pomůže zlepšit naše procesy a přístup k zákazníkům. Staffino bude všechny zprávy od zákazníků směřovat automaticky přímo na manažery zodpovědné za jednotlivé prodejny, díky čemuž budeme schopni pružně reagovat na pochvaly i připomínky,“ říká Petr Dupal, jednatel společnosti odpovědný za prodej.

Zákazníci mohou ohodnotit například čerstvost a kvalitu potravin, akční nabídky, přístup zaměstnanců nebo rychlost obsloužení u pokladny. Country manažerka nezávislého hodnotícího systému Staffino pro ČR, Zuzana Maderová, tvrdí, že hodnocení pomůže BILLE zdokonalit zákaznický servis. „Těší nás, že BILLA chce být k zákazníkům co nejblíže a na naši nabídku spolupráce zareagovala bez delšího váhání. Stala se tak první sítí supermarketů, která celorepublikově spustila hodnocení přes Staffino. Jsem přesvědčená, že tento krok pomůže zvýšit úroveň nakupování v českých prodejnách BILLA.“

billa-eurovea-ovocie-zelenina-bratislava-01