Skip to content Skip to footer

HC Sparta chce oslnit své fanoušky nejen na ledě, spouští velké hodnocení

HC Sparta chce nadále zlepšovat nejen výkon celého týmu, ale také poskytnout svým fanouškům příjemné prostředí a dobrý servis a tím tak více prohloubit celkový zážitek z hokejových utkání.

K tomu využije hodnotící systém Staffino. Přes web www.staffino.com nebo přes mobilní aplikaci Staffino budou mít fanoušci možnost napsat poděkování či své připomínky k jednotlivým kategoriím.

Fanoušci mohou hodnotit služby během zápasů

Hokej patří v Česku k jednomu z nejoblíbenějších a nejsledovanějších sportů. Tisíce lidí ročně sledují utkání, ať už přímo na stadionech a nebo u televizních obrazovek.

Fanoušci jsou pro kluby důležití nejen jako diváci, ale i jako obrovská podpora a zdroj motivace. Zatímco se hráči při každém zápasu snaží předvést co nejlepší výkon, organizátoři zabezpečují další služby pro fanoušky, které jsou nezbytné pro hladký průběh všech utkání, jako např. občerstvení, prodej vstupenek atd.

HC Sparta se rozhodla to vzít o krok dál a ukázat, že jim na jejich fanoušcích opravdu záleží. Fanoušci HC Sparty budou mít nově možnost se ještě více zapojit do dění a přispět ke zkvalitnění služeb během zápasů pomocí své zpětné vazby.

Fanoušci budou moct hodnotit služby během zápasů, jako např. nabídku občerstvení, odbavení u vstupu, ochotu personálu, stav toalet nebo třeba i DJe a zábavu. Kromě toho můžou napsat svou zpětnou vazbu také k službám zákaznického centra nebo Fanshopu.

„Sparta má nejvyšší návštěvnost z celé hokejové extraligy. Nechceme ale usnout na vavřínech, zpětná vazba našich fanoušků je pro nás důležitá. Jen tak dokážeme posouvat naše výkony nejen na ledě, ale i v zázemí, což je pro nás stejně důležité,“ říká Jan Rachota, marketingový a organizační ředitel HC Sparta.