Skip to content Skip to footer

Devět let zlepšování zákaznické zkušenosti

Společnost Staffino slaví výročí

V roce 2022 si společnost Staffino připomíná 9. výročí svého působení. Z tohoto milníku máme velkou radost a chceme se s vámi podělit o krátký přehled naší historie. Jak jsme se z aplikace pro hodnocení služeb vyvinuli v inteligentní platformu pro správu zkušeností, která poskytuje komplexní řešení CX a EX, jimž důvěřuje více než 50 předních světových značek ve více než 30 zemích? Čtěte dál a zjistěte více.

2014

Společnost Staffino byla založena v roce 2014 s jednoduchou filozofií: Pozitivní zpětná vazba zvyšuje výkonnost zaměstnanců a negativní komentáře pomáhají zlepšovat podnikání.

Hned na počátku své existence se Staffino stalo vítězem soutěže Startup Awards Slovakia v kategorii Digital – ocenění za inovativní řešení v oblasti IT, webu, mobilních zařízení a médií. První podniková aplikace Staffino sloužila jako hodnotící nástroj pro zaměstnance, operátory a techniky, ale to se mělo v následujících letech změnit.

2015

V roce 2015 dosáhla aplikace Staffino prvních 10 000 zpětných vazeb.

Aplikaci Staffino začaly ke sběru zpětné vazby využívat i nekomerční organizace, jako jsou univerzity a městské úřady ve velkých slovenských městech. Ekonomická fakulta Technické univerzity v Košicích byla první, která zavedla systém Staffino a hodnocení přednášek posílala přímo děkanovi.

2016

Místo malých podniků se Staffino zaměřilo na řešení pro podnikovou klientelu. Mezi první velké klienty patřila společnost E.ON, jeden z největších evropských provozovatelů energetických sítí, a skupina MOL, přední středoevropská ropná a plynárenská společnost se svou dceřinou společností Slovnaft. Staffino také zahájilo svou CX kampaň pro veřejné služby v londýnské čtvrti Southwark a stalo se mezinárodní společností.

Ocenění stále přibývala. V roce 2016 získalo Staffino 1. místo jakoNejzajímavější startup v soutěži HR Startup Day pořádané společností Škoda Auto.

2017

Tým Staffino se stal také mezinárodním. V polovině listopadu se v Bratislavě konalo první Staffino Global Meeting. Zúčastnili se ho obchodní zástupci ze Slovenska, České republiky, Maďarska, Rumunska, Velké Británie, Rakouska a Turecka.

Společnost Staffino modernizovala své produkty a spustila nové kanály pro sběr dat, přičemž pro hodnocení organizace již zákazníci nemusí stahovat aplikaci Staffino. Nová online platforma zavedla pokročilé techniky sběru zpětné vazby, včetně inovativních světových metrik. Stala se také jednou z mála platforem CX, které zvyšují motivaci a výkonnost díky síle pozitivní zpětné vazby.

2018

 

Staffino rozšířilo své produktové portfolio o sémantický nástroj, inovativní řešení pro analýzu zpětné vazby na základě sentimentu. Na rozdíl od tradiční sémantické analýzy nevyžaduje algoritmus Staffino klíčová slova a automaticky definuje nová témata v tisících zpětných vazeb, aby identifikoval rychlá řešení.

Staffino pokračovalo v rozšiřování své klientely a spustilo CX kampaň pro řadu nových klientů, včetně Dr.Max, třetí největší lékárenské skupiny v Evropě, nebo GLS, mezinárodní logistické a expresní společnosti.

Abychom zmínili některé z úspěchů v oblasti PR, Staffino se objevilo v známém britském pořadu Great British Business se Sarah Locket.

2019

V roce 2019 se k týmu Staffino připojili specialisté na CX s globálními zkušenostmi a pomohli vytvořit odpovídající přístup k moderní vizualizaci a interpretaci dat. Přibližně v této době se platforma Staffino stala natolik robustní, že začala konkurovat předním světovým platformám CX, přičemž si zachovala jednoduché, atraktivní a snadno použitelné rozhraní.

Úspěšně jsme spustili první kampaň v Norsku pro mezinárodní společnost NutraQ, která se zabývá zdravím a krásou. Kromě toho jsme zveřejnili naši první případovou studii o tom, jak Staffino pomohlo telekomunikační společnosti Orange ušetřit 200 000 EUR ročně díky identifikaci odcházejících zákazníků. A konečně, aby byla platforma pro správu zkušenosti Staffino ještě uživatelsky přívětivější, spustili jsme nové webové stránky.

2020

Staffino se rozšířilo do nových oblastí. Získalo svého prvního globálního maloobchodního klienta, společnost JYSK, a za 18 měsíců od pilotního projektu byl program zlepšování CX šitý na míru zaveden do 35 zemí na 3 kontinentech.

Kromě toho společnost Staffino spustila svůj jedinečný gamifikační modul pro zvýšení motivace a zapojení zaměstnanců. Vytvořili jsme řadu originálních a zábavných odznaků, které mohou zaměstnanci sbírat, a gamifikované dashboardy, které zaměstnancům a jejich manažerům poskytují podrobné informace o výkonnosti týmů nebo jednotlivců.

2021

Staffino se rozrostlo jak ve funkčnosti produktu, tak v přítomnosti na trhu. Přivítali jsme nové klienty, jako je slovenský dodavatel plynu a elektřiny SSE nebo Mall.cz, českou maloobchodní síť s širokým sortimentem až 2 000 000 produktů.

K týmu Staffino se připojili noví talenti, včetně zástupců ve Velké Británii, Rumunsku a Polsku, kteří pomohli Staffino zavést mnoho nových případů použití v různých obchodních segmentech, jako je automobilový průmysl, finance, maloobchod a veřejné služby.

2022

 

V současné době se společnost Staffino zaměřuje na propojení zákaznické a zaměstnanecké zkušenosti s cílem získat co nejvyšší návratnost CX. Naše silné, na byznys orientované myšlení vyústilo ve spuštění speciálních modulů s nově vyvinutou metodikou měření CX, která nahrazuje neefektivní programy CX z minulosti.

Jsme hrdí na to, že Staffino má důvěryhodné a profesionální vztahy s desítkami regionálních i globálních korporací. Spolupracujeme s více než 50 klienty z více než 20 různých průmyslových odvětví, abychom jejich zákazníkům a zaměstnancům poskytli tu nejlepší možnou zkušenost. Naše řešení pro správu zkušeností využívají podniky ve více než 30 zemích a měsíčně shromáždíme přes 2 000 000 zpětných vazeb.

Děkujeme vám

Když si vzpomeneme na naše začátky, jsme hrdí na náš rostoucí tým, klientelu a stále se rozšiřující portfolio produktů. Podpora našich klientů nás zavazuje a chceme jim všem poděkovat za jejich důvěru. Těšíme se na mnoho dalších let pokračující spolupráce a jsme připraveni přijmout všechny budoucí výzvy a příležitosti.